Фестивалем «Живи активно» та спортивними змаганнями відсвяткували відкриття пляжу у Тернополі

 01.09.2016
Тернопільська область

З нагоди Дня міста та у Тернополі відбулось відкриття оновленого пляжу «Циганка». З цієї нагоди Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення спільно з Асоціацією превентивної та антиейджингової медицини (м.Київ ) провели фестиваль «Живи активно». Основна мета такого заходу - нагадати про важливість активного відпочинку та необхідністю слідкувати за своїм здоров’ям. Усі бажаючі могли виміряти артеріальний тиск, дізнатись індекс маси тіла, отримати консультації лікарів та пізнавальну інформацію про своє здоров’я.

Для спортсменів компанія «Медіспорт» провела майстер-клас з темпування для професійного надання допомоги при травмах.

Важливою складовою свята стали спортивні змагання. Глядачі з оглядових майданчиків пляжу змогли спостерігати боротьбу за Кубок Тернополя з віндсерфінгу та перегони з веслування «Троє в каноє». Згодом усі бажаючі мали можливість повчитися тонкощам веслування та каякінгу на майстер-класах від команди «TURE».

В цей час на волейбольному майданчику відбувався турнір з пляжного волейболу, а в новому скейт-парку, який відтепер діятиме на «!Циганці», проходили змагання на роликових ковзанах від ДЮСШ «Екстрім».

Для дітей, присутніх у цей день на святі, були проведені веселі естафети та творчі майстер-класи від дитячого центру розвитку «Капітошка». Юні учасники отримали подарунки від партнерів ТМ «Ласунка», видавництва «Школярик», всеукраїнської мережі магазинів «Спортландія», та «Медіспорт», а спрагу допомогла втамувати водичка від ТОВ «Микулинецькі напої».

Дорослі ж свої знання проявили під час вікторини від ПП «Колумбус», де розігрувалися: сертифікат на один місяць безкоштовного обслуговування, жилетки-безрукавки, настінний годинник, бейсболка та кружка.

Додали драйву та святкової атмосфери виступи вихованок Школи вуличного танцю «Nino» та спортивно-танцювального центру «Fitness House», а «родзинкою» стали східні танці у виконанні учасниць танцювального клубу «Асфура».

Організаторами свята виступили Асоціація превентивної та антиейджинг медицини м.Київ, Тернопільська міська рада, управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту, Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення.