ІІ етап міських спортивних змагань Всеукраїнського проекту «WOD TEST teen’s»

 26.05.2017
Тернопільська область

На Тернопільському міському стадіоні відбувся грандіозний ІІ етап міських спортивних змагань Всеукраїнського проекту «WOD TEST teen’s», у якому діти змагалися за звання «Найбільш фізично підготовленої шкільної команди». Участь у цих особливих стартах взяли представники 18 навчальних закладів міста. Програма складалася з двох комплексів, кожен з яких включав 8 функціональних вправ.

За підсумками ІI-го етапу Проекту, призові місця та сертифікований сучасний спортивний інвентар від українського виробника професійного та функціонального фітнес обладнання компанії «WODsports UA» на суму 14 000 гривень завоювали: I місце - ТНВК «Школа-ліцей №6 ім. Н.Яремчука»; II місце -ТСШ І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов; III місце -ТСШ І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов.

Переможці були нагороджені медалями від Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення, подарунками від ТМ «Микулинецькі напої», бонусними картками від магазину спортивного одягу «Спортландія».

Усі учасники отримали іменні сертифікати від організаторів Всеукраїнського соціального проекту «WOD TEST teen’s», якими виступили: Федерація функціонального багатоборства України, Тернопільська міська рада, управління освіти і науки Тернопільської міської ради, управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради, Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення.