Конкурс «Нумо, дівчата» відбувся на Бережанщині

 23.03.2015
Тернопільська область

16 березня в спортивному залі Бережанської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 за сприяння сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, Тернопільського обласного і Бережанського районного центрів ФЗН «Спорт для всіх» відбулося спортивно-розважальне свято "Нумо, дівчата".

Захід був проведений з метою організації дозвілля школярів та здорового способу життя та на підтримку Героя України Надії Савченко.

Учні 9-11 класів брали участь у веселих естафетах і конкурсах, організованих вчителями фізкультури школи Наталією Мужановою та Ольгою Левик. Дівчата демонстрували спритність, швидкість, креативність і справжній командний дух.

Переможців визначали компетентне журі у складі заступника директора з виховної роботи Лілії Миханів, завідувача сектору Володимира Вишнівецького, директора районного центру Володимира Савочки.

У результаті запальних змагань перемогла команда 10-Б класу "Патріотки", на другому місці – команда 11-Б класу «МаринкИ», на третьому – збірна команда 9-х класів «Кактуси».

Усі учасники свята нагородженні цінними призами, переможці та призери – грамотами та медалями Тернопільського ОЦФЗН "Спорт для всіх".