«Круті віражі» тернопільських дітлахів

 15.09.2016
Тернопільська область

Тернополяни уже в 22-ге стають свідками визначної спортивної події - Всеукраїнських велосипедних перегонів пам'яті тернополянина, майстра спорту Володимира Філіпенка та Відритого осіннього Чемпіонату України.

11 вересня у центрі нашого міста відбувались гонка критеріум , а поряд на алеї Тернопільського замку, 35 юних велосипедистів демонстрували свої вміння на «Крутих віражах». Організували змагання серед дітей віком до 10 років працівники Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення.

«… Наш центр вже не одноразово проводив змагання на велосипедах та роликових ковзанах «Круті віражі» у різних мікрорайонах нашого міста, тому ця ідея для нас не нова. Та проведення змагань паралельно із Всеукраїнськими перегонами, на мою думку, допомогло перейняти дітям дух боротьби за перемогу від професіоналів та відчути себе справжніми спортсменами», - зазначила Федорович Галина, директор центру.

 

Змагання відбувались у категоріях:

- «Малюки» - серед діток віком до 4 років;

- «Початківці» - серед учасників 5-7 р.;

- «Аматори» - 8-10 р.

Хоч і юні велосипедисти змагались на маленькій дистанції, та це не зробило боротьбу менш запеклою. Як і у справжніх спортсменів були: бурхливі оплески, підтримка вболівальників, радість перемог та сльози розчарувань. Можна зробити висновок: росте гідне покоління українських спортсменів.

Усіх учасників нагородили подарунками від постійного партнера ТМ «Ласунка» та відзнаками Тернопільського обласного осередку Федерації велосипедного спорту України.

Організатори і надалі планують проводити такі заходи для тернопільських дітлахів.