«Мама, тато, я – спортивна сім'я» на Тернопільщині

 31.03.2016
Тернопільська область

Відбіркові етапи спортивних змагань "Мама,тато,я – спортивна сім'я", у яких брали участь батьки та їх діти 2-4 класів Тернопільських шкіл, визначили переможців. Тепер настав час фінальних баталій, щоб визначити найспортивніші сім'ї в місті. Участь у них візьмуть представники 35 родин, які люблять активно відпочивати разом.

29 березня у спортивному залі ЗОШ №10, змагатимуться за вихід у фінал

спортивні сім'ї з мікорайону "Східний", 30 березня – у спортивному залі ЗОШ №26 визначиться сім' я – переможець з мікрорайону "Сонячний", 31 березня, у ТСШ №3 з поглибленим вивченням іноземних мов до фінальних змагань вийде сім'я від шкіл "Центру"та "Дружби".

ФІнал змагань"Мама,тато,я – спортивна сім'я" відбудеться 1 квітня у ТСШ №3 м.Тернополя, де і визначиться переможець, який братиме участь в обласних змаганнях.

Переможці веселих та активних випробувань отримають подарунки від партнерів ТМ "Ласунка", ПП"Колумбус", кондитерської фабрики "ТерА", та меблевого центру "Home Express".

Організатори: КО «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» управління у справах сім’ї молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради та Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх”.