На Бережанщині проходять змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч»

 20.10.2015
Тернопільська область

Протягом першої половини жовтня місяця цього року на Бережанському міському стадіоні відділом освіти Бережанської районної державної адміністрації і Бережанським РЦФЗН «Спорт для всіх» були проведені змагання з футболу на призи клубу “Шкіряний м’яч” серед команд міських навчальних закладів по трьох вікових групах – молодша U-11 (2005 р.н. і молодші), середня U-12 (2004 р.н. і молодші), старша U-13 (2003 р.н. і молодші). Особливістю цьогорічних футбольних баталій стала участь в командах юнаків і дівчат відповідного віку.

 

За підсумками проведених матчів переможцями стали: у молодшій віковій групі U-11 – Бережанська ЗОШ І-ІІІ ст. №1 (вчитель фізичного виховання Борис Кузів), у середній віковій групі U-12 – Бережанська гімназія ім.Б.Лепкого (вчитель фізичного виховання Олександра Куца), у старшій віковій групі U-13 – Бережанська ЗОШ І-ІІІ ст. №1 (вчитель фізичного виховання Борис Кузів).

 

Поєдинки з футболу на призи клубу “Шкіряний м’яч” серед команд сільських навчальних закладів і фінальні матчі (переможці серед міських і сільських ЗОШ) відбудуться навесні 2016 року.