На Гусятині, що на Тернопільщині, відбулись змагання з дворового футболу

 18.05.2016
Тернопільська область

В рамках проведення фізкультурно – оздоровчих заходів з дворового футболу Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх ” спільно з Гусятинським ФСТ „Колос „Спорт для всіх” (Тернопільщина) на майданчику зі штучним покриттям м. Гусятин провели змагання з дворового футболу. Щоб посперечатись за першість там зібрались дворові команди з міста Гусятин та сіл Коцюбинці, Яблунів та Васильківці.

Змагання проходили по коловій системі. Кожна команда показала згуртованість та справжню волю до перемоги, фізичну витривалість, адже змагання тривали не одну годину. Після запеклих „футбольних” баталій місця розподілись так: перемогу виборола команда з міста Гусятин, друге місце завоювала команда села Коцюбинці, третє місце вибороли любителі дворового футболу із села Яблунів, четверте місце посіла команда села Васильківці.

Переможці та призери отримали грамоти та медалі від Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.

Особливу подяку Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” висловлює директору ТОВ «Галичина Ласунка» Мирославу Білику за надані чудові призи, якими були нагороджені переможці та призери змагань з дворового футболу.