На Гусятинщині відбулись змагання до Дня Незалежності України

 25.08.2016
Тернопільська область

До Дня Незалежності України 24 серпня 2016 року у Гусятині, що на Тернопільщині, відбулась ціла низка спортивно – масових заходів. Усі спортивні події проходили на Центральному стадіоні міста. Учасники та вболівальники мали змогу зустріти День Незалежності по-спортивному.

Цікаві „баталії” відбувались на майданчиках для пляжного волейболу, на яких боролись за першість чоловіки та жінки.

Змагання з різних видів спорту, зокрема з пляжного волейболу тривали з одинадцятої години ранку, а завершились аж о сьомій годині вечора. Організували їх: відділ у справах сім'ї, молоді та спорту Гусятинської РДА та

Гусятинський ФСТ „Колос ¬¬ „Спорт для всіх”.

У змаганнях з пляжного волейболу серед жінок перше місце виборола команда з Хоросткова, друге місце завоювала команда „Ауді” з Чорткова, третє місце посіла команда „Живчик” з Хоросткова, четверте місце у команди Т-2 з Чорткова.

Серед чоловіків у пляжному волейболі перше місце здобула команда з Хоросткова, друге місце виборола команда села Личківці, третє місце посіла команда з Гусятина.

Одночасно на майданчику зі штучним покриттям проходив Кубок з футболу „Молодий патріот” . За нагороди від Гусятинського ФСТ „Колос ¬¬ „Спорт для всіх”, Федерації футболу Гусятинщини та голови організації Володимира Будзінського та Андрія Цибульського від „Укропу” боролись шістдесят школярів 2002 року і молодші.

Організатори щиро дякують Андрію Цибульському за спонсорську допомогу у проведенні змагань.

Спортивне свято вдалось на славу!