На Гусятинщині відбувся легкоатлетичний крос імені Северина Наливайка

 03.10.2019
Тернопільська область

Уже хорошою традицією стало проведення в останню неділю вересня легкоатлетичного кросу імені Северина Наливайка та відкритої першості Гусятинського району з оздоровчого бігу, він відбувся 29 вересня в місцевому лісопарку. 

З вітальним словом до учасників звернулися директор ГРКП «ФСТ « Колос – спорт для всіх»  А.А. Кузик та головний суддя  і ініціатор пробігу В. Я. Рога.

У пробігу  взяли участь 56 учасників , а саме,  учні загальноосвітньої школи  смт. Гусятин, с. Личківці, с.Старий Нижбірок, м. Копичинці, смт. Гримайлів і, звичайно , дорослі любителі бігу з м. Тернополя , Чорткова, Монастирська, Козови, Бучача, Гусятина та  Копичинець.

Змагання проводились на дистанціях:

  • 1000 м ( юнаки і дівчата12 -14 р.),
  • 2000 м ( юнаки і дівчата 15-17 р.),
  • 10 км ( дорослі від 18 р.)

Після   стартів та самовідданої боротьби у кожній віковій категорії на кожній  дистанції визначились переможці.

На дистанції 1000 м серед дівчат перемогу отримала Соломія Каштан

(с. Личківці), на дистанції 1000 м серед юнаків першим фінішував Володимир Ярошевський ( смт. Гримайлів). На фініші 2000 м золоту сходинку п’єдесталу посів Вадим Назаровець з Гримайлова. Серед учасників забігу на 10 км фортуна посміхнулась подружжю Вихопень з м. Копичинці. Юрій переміг серед чоловіків з часом 32 хв. 43 с., Діана серед жінок показала час  44 хв 49 с..

Усі призери були нагороджені медалями, грамотами та призами.

Змагання відбулися за активної підтримки відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради, ГРКП «ФСТ « Колос – спорт для всіх», меценатів.