На Гусятинщині відзначили День фізичної культури і спорту України

 17.09.2019
Тернопільська область

У День фізичної культури і спорту України на майданчику зі штучним покриттям відбувся турнір з міні-футболу між командами учнів ЗОШ I-III ст. селища Гусятин.

У змаганнях прийняли участь дві команди студентів Гусятинського коледжу Тернопільського національного технічного університету ім. І.Пулюя та збірною тренерів-викладачів КЗ "ДЮСШ Гусятинської селищної ради" і вчителів ЗОШ I-III ст.

За результатом зустрічі, перемогу здобули найстарші і найдосвідченіші учасники змагань - наставники юного покоління (Шмигановський В. П., Комар В. І., Марцінковський Р. А., Білоус Т. В., Кіндзер Р. М., Галиняк О. В.). Арбітраж матчів провів Синишин П. С.

З вітальним словом до усіх присутніх звернулися директор ГРКП ФСТ "Колос - спорт для всіх" Антон Кузик і головний спеціаліст відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради О. Р. Фрицька, які нагородили переможців кубком, а учасників грамотами.

Крім того, відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Гусятинської селищної ради за підписом начальника О. Т. Туткалюк , і Гусятинська районна рада нагородили усіх тренерів-викладачів КЗ "ДЮСШ Гусятинської селищної ради" та вчителів фізичної культури ЗОШ I-III ст. селища Гусятин, спортивних функціонерів району почесними грамотами за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту Гусятинщини та з нагоди професійного свята.