На Гусятинщині завершено футбольний сезон 2016 року

 01.12.2016
Тернопільська область

На Гусятинщині, що на Тернопільщині, завершено футбольний сезон 2016 року.

Минулої неділі відбулася фінальна гра розіграшу Кубку «Золота осінь», яка через несприятливі погодні умови неодноразово переносилась.

Незважаючи на дощ, у другій половині дня, на стадіоні «Збруч» все ж зібралося біля півтисячі вболівальників, котрі мабуть залишилися задоволені продемонстрованою грою футболістів із Зеленого –„Медобори ” та Васильківців – „Поділля”.

Щодо самого матчу, слід відмітити, що «Поділля» вкотре довело, що є кубковою командою. Цьогоріч на День Незалежності у фіналі Кубку району вони поступились футболістам із Постолівки лише в серії післяматчевих пенальті. В чемпіонаті, зайнявши друге місце, сповна «відігрались» над чемпіонами – «Вікнинами» з Вікна, вигравши у півфіналі цього турніру «Золотої осені». Тому підопічні Ігоря Козелка аж ніяк не хотіли закінчувати рік, втретє – другими. І Їм це вдалося. Два влучні удари спочатку Н. Мороза на шістнадцятій хвилині та А.Чорного на шістдесят восьмій хвилині, встановили остаточний результат матчу 2:0 на користь васильківчан.

Отже, фінальна гра закінчилась перемогою „Поділля” з Васильківців, другою, відповідно, стала команда із Зеленого „Медобори”.

Команда переможець та фіналіст нагороджені Кубком, медалями та грамотами ФСТ „Колос-спорт для всіх” та районної федерації футболу.

Організатори: районна федерація футболу Гусятинщини та ГРКП «ФСТ «Колос-спорт для всіх».