На Теребовлянщині відбулись відкриті уроки футболу

 27.09.2017
Тернопільська область

З 18 по 22 вересня 2017 року в місті Теребовля, що на Тернопільщині, на місцевому стадіоні «Колос», відбулись відкриті уроки футболу для школярів, які організували для них відділ освіти Теребовлянської об’єднаної Територіальної громади, Теребовлянський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Федерація футболу України, федерація футболу Теребовлянського району та федерація футболу Тернопільської області.

Двісті дев’яносто дітей з Теребовлянської об’єднаної Територіальної громади та шкіл Теребовлянського району середнього шкільного віку на стадіоні, поділеному на десять чи більше квадратів, вивчали техніку володіння м’ячем: виконували передачі та ведення м’яча навколо фішок, удари по воротах, відпрацьовували техніку гри через сітку, та ін.

Зокрема, на стадіоні організатори надали чотири квадрати, для того, щоб

учні мали змогу одразу відпрацьовувати здобуті технічні навички безпосередньо у іграх.

Вчителі фізичної культури та організатори, спостерігаючи за юними гравцями, виявили найбільш здібних та працьовитих дітей, та нагородили їх

призами від Теребовлянської федерації футболу, а нагородження провів

голова Теребовлянського районного центру фізичного здоров’я населення

«Спорт для всіх» та голова Теребовлянської районної федерації футболу

- Ярослав Королюк.

Метою проведення уроків футболу є популяризація здорового способу життя серед дітей, та такого чудового та популярного у всьому світі виду спорту, як футбол, серед юних жителів Теребовлянщини, а так, як діти повернулись до своїх домівок з чудовим настроєм. «зарядом» бадьорості та «озброївшись» новими технічними навичками, мета заходу виконана. А це просто чудово!