На Тернопільщині стартували «Перші кроки»

 22.10.2015
Тернопільська область

19 жовтня на Тернопільщині розпочались змагання серед учнів 4-х класів „Перші кроки”. У Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №10 зібрались команди-учасниці змагань. Це команда –господарка змагань – ЗОШ №10,ЗОШ №14,ЗОШ№17,ЗОШ №23, Тернопільська класична гімназія, Тернопільська спеціалізована загальноосвітня школа І ступеня повного дня з поглибленим вивченням економіки,Тернопільська спеціалізована загальноосвітня школа І ступеня повного дня з поглибленим вивченням іноземних мов.

 

Справжні спортивні пристрасті завирували у спортивному залі, адже команди сперечались між собою за вихід до фінальних змагань, які відбудуться 5 листопада цього року, а з масивів „Східний”, „Центр”, „Сонячний”, „Дружба” до фіналу потрапить тільки по дві команди, отже боротьба була дуже нелегкою.

 

Кожен учнівський колектив намагався чітко та синхронно виконати комплекс вправ ранкової зарядки, адже за це він отримував першу стартову оцінку за техніку виконання вправ, а вправи потрібно було виконати без допомоги вчителя під команду учня чи учениці. А далі всі учасники поринули у вир хвилювань та спортивних пристрастей – естафети „Біг змійкою” , „Естафета зі скакалкою”, „Басетбол”, „Ведення м'яча”, та „Боулінг”  змінювали одна одну. І ось хлопці та дівчата вже чекають на довгоочікувані результати.

 

Перше місце на масиві „Східний” виборола команда Тернопільської спеціалізованої загальноосвітньої школи І ступеня повного дня з поглибленим вивченням іноземних мов, друге місце зайняли учні Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №23, – обидві команди вийшли до фінальних змагань. Третє місце посіла Тернопільська спеціалізована загальноосвітня школа І ступеня повного дня з поглибленим вивченням основ економіки.

 

А тим часом „Перші кроки” набирають обертів. Четверокласники боротимуться за вихід до фіналу на масивах „Східний”, „Центр”, „Сонячний” та „Дружба” відповідно 20,21, та 22 жовтня цього року.

 

Організували змагання – Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” спільно з Управлінням освіти Тернопільської міської ради та Тернопільським обласним відділенням НОК України.

 

Успішних стартів вам, четверокласники!