На Тернопільщині відбулась обласна спартакіада серед допризовної молоді

 25.05.2016
Тернопільська область

У суботу, 21 травня 2016 року, на стадіоні Тернопільської загальноосвітньої школи I-Ш ступенів № 23 було дуже гамірно, адже тут зібрались команди – учасники обласної спартакіади серед допризовної молоді, які із самого ранку вирушили до Тернополя, щоб позмагатись між собою та визначити найшвидших, найсильніших та найвитриваліших.

У спартакіаді взяли участь дві команди – господарки з Тернополя- це представники Тернопільської загальноосвітньої школа №14 імені Богдана Лепкого та Тернопільської загальноосвітньої школи I-Ш ступенів № 23, та гості із Тернопільського, Зборівського, Лановецького, Бучацького, Козівського, Підволочиського, Теребовлянського, Шумського та Збаразького районів.

У Спартакіаді взяли участь збірні команди юнаків – учнів загальноосвітніх навчальних закладів 2000-2001 років народження у складі 7 чоловік.

Після урочистого відкриття змагань, на якому був присутній представник

Тернопільського обласного військового комісаріату, юнаки рушили безпосередньо до місць проведення випробувань. Учасники виступали у бігу на 100 м, підтягуванні на поперечині, метані гранати Ф-1 на дальність, бігу на 1000м.

Кожна команда самовіддано боролась за кращі результати у кожному виді програми, учасники максимально „ викладались” згідно своїх фізичних та морально-вольових можливостей. Але більш підготовленою та „загартованою” виявились команда Зборівського району, яка виборола перше місце, друге місце завоювала команда Козівського району, третє місце посіла команда Теребовлянського району.

Переможці та призери отримали кубки грамоти та медалі від організаторів змагань – департаменту сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської облдержадміністрації, департаменту освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації, Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”,Тернопільського обласного військового комісаріату.