На Тернопільщині відбулись масові спортивні заходи «Веселі старти» до Дня захисту дітей

 12.06.2017
Тернопільська область

1 червня 2017 року на Центральному стадіоні Зборова, що на Тернопільщині, відбулись масові спортивні заходи “Веселі старти” з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Організував спортивні „випробування” для дітей пришкільних таборів Зборівщини Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх”, Служба у справах дітей, Відділ у справах сім' ї, молоді та спорту та районний центр Соціальних служб сім'ї, дітей та молоді Зборова.

Діти у чудовому „змагальному” настрої були налаштовані на найбільшу кількість перемог у чисельних естафетах та випробуваннях, адже за найбільшу кількість „талонів здоров’я”, отриманих за перемогу в кожній естафеті, можна було вибороти кращі призи на згадку з логотипом „Спорт для всіх” та спонсорів спортвного свята –Товариства „Школярик”.

Чудова ранкова погода та гарний бадьорий настрій захопив усіх – і вчителів, які допомагали у суддівстві, і самих дітей, адже вибирати було з чого- десять цікавих естафет.

Наприклад, юні шанувальники футболу мали змогу позмагатись у „Футбольній естафеті”, любителі швидкості змагались в естафеті „Швидкі та спритні”, „Човниковому бігу”, а хто хотів посперечатись у спритності випробували себе в „Естафеті з обручами”¸ „Флорболі” та „Вправі на скакалці”. Усі бажаючі позмагатись у влучності взяли участь у „Фрізбі” , „Баскетболі” , „Боулінгу”, „Мішечках”. Загалом, кожен міг випробувати свої можливості та визначити, якими фізичними якостями найкраще володіє, а над розвитком яких ще треба попрацювати, тому хлопці та дічата могли визначити вид спорту, яким би вони могли займатись у майбутньому.

Найспритніші, найшвидші та найвлучніші отримали від організаторів, зокрема, від „Спорту для всіх” - ручки, брелки, значки, відзнаки з логотипом „Спорт для всіх”та відмінні зошити від Видавництва „Школярик”.

Призи на згадку отримали усі учасники змагань, які розпочали своє літо чудово – „по – спортивному”.