На Тернопільщині відбулись обласні змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

 17.03.2015
Тернопільська область

На Тернопільщині відбувся другий етап обласних змагань „Мама, тато,я – спортивна сім'я”. Вперше, окрім департаменту у справах сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації, Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”, організаторами стали – департамент освіти і науки обласної державної адміністрації та Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.

Перший етап змагань відбувся в м.Тернополі та районах області, другий – проходив у мікрорайонах „Східний ”, „Центр”, „Сонячний”, „Дружба”, відповідно у школах №10, 3,27 та 9.

У змаганнях взяли участь хлопчики та дівчатка 2005-2007 року народження, мама та тато.

Сім'ї змагались в естафетах: „Мисливство” – кидки по мішенях „літаючими тарілочками”, „Флорбол” – ведення м'яча змійкою між кеглями

та кидок у ворота, „Човниковий біг” – послідовне перенесення м 'ячів на відстань 10м, „ Боулінг” – кидки м 'ячем на відстанть 7м по кеглях, естафета „Садіння та збір картоплі ” – перший учасник „ садить картоплю” у відерце, другий – її збирає.

В результаті до фінальних змагань потрапили команди – сім'я Маліченко, - Тернопільська спеціалізована загальноосвітня школа I ступеня повного дня з поглибленим вивченням іноземних мов, сім’я Літинських – „Школа-ліцей №6 ім.Н.Яремчука”, Булич – Тернопільська спеціалізована школа І-Ш ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов, Кізилових – загальноосвітня школа №4, сім 'я Коваль – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №11, Ратушних – Тернопільська загальноосвітня школа І – Ш ступенів №19, Кухарук – Тернопільська загальноосвітня школа №16 ім.В.Левицького, сім'я – Савіцьких – навчально-виховний комплекс „Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – економічний ліцей №9 імені Іванни Блажкевич”, Бадло – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №24.

Команди-переможці другого етапу візьмуть участь у фінальних змаганнях, які відбудуться за умови гарної погоди. на спортивному майданчику ФСТ „Динамо”, що на Білецькій, 18, а за несприятливих умов – у Тернопільській спеціалізованій школі І –ІП ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов. Переможці фінальних змагань представлятимуть Тернопільщину на фінальних Всеукраїнських змаганнях, які відбудуться 14-17 травня 2015 року в м.Суми.