На Тернопільщині відбувся сумісний відкритий обласний турнір з волейболу серед ветеранів

 24.11.2015
Тернопільська область

Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” спільно з Теребовлянським комунальним районним центром фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”, Бережанським районним центром фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” та Чортківським районним центром фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” організували проведення сумісного відкритого обласного турніру з волейболу серед ветеранів.

21 листопада 2015 року п'ять команд-учасниць турніру приїхали до Тернополя, щоб позмагатись між собою та виявити найсильнішу та найзгуртованішу команду. У змаганнях взяли участь ветерани–любителі волейболу віком від 40 років і старші. Турнір проходив у Тернопільському ПС „Текстильник”. Взяти участь у змаганнях приїхали наші гості – команди: Теребовлянського району, волейбольного клубу „Сапсан” з м.Чоркова, Бережанського РЦФЗН „Спорт для всіх”, та місцеві команди – „Тернопіль Центр” та „Тернопіль Східний”.

Команди сперечалися у двох підгрупах, та майже чотири години на волейбольному майданчику демонстрували, як технічну підготовленість, так і найкращі морально – вольові якості. Кожен колектив гідно представив свій регіон. Після кількагодинних баталій у двобої за перемогу зустрілись команди „Тернопіль Центр” – Волейбольний клуб „Сапсан” з Чорткова , який закінчився перемогою у турнірі чортківчан- Волейбольного клубу „Сапсан” , відповідно „Тернопіль Центр” завоювали друге місце. У боротьбі за третє місце змагались команди з Бережан та „Тернопіль – Східний”, перемогли та вибороли третє місце волейболісти з Бережан, а четверте місце посіла команда „Тернопіль-Східний ”.

Цікаво те, що, хоча день був похмурим, у гравців був чудовий настрій та вони були налаштовані на достойну спортивну боротьбу. Окрім цього, що вони позмагатись, набрались спортивного досвіду, ще й поспілкувались між собою, та у чудовому настрої повернулись додому, щоб продовжити тренування та підготовку до наступних змагань.

Переможці та призери отримали кубки, медалі та грамоти від Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.