На Тернопільщині відбувся відкритий обласний турнір з волейболу серед ветеранів

 28.11.2017
Тернопільська область

25 листопада 2017 року у спортивному залі Палацу спорту «Текстильник»

відбувся відкритий обласний турнір з волейболу серед ветеранів, адже сюди, до Тернополя, завітали команди з усієї області, щоб визначити рівень фізичної та технічної підготовленості та «посперечатись» між собою у волейбольних «баталіях».

У турнірі взяли участь дві команди з міста Бережани – «Бережани» та

«Любисток», команди Гусятинського, Чортківського, та Теребовлянського районів,– учасники віком від 35 років і старші.

Із самого ранку аж до полудня на спортивному майданчику тривали справжні спортивні поєдинки, адже «на кону» - честь свого району, своєї

«маленької батьківщини».

Турнір зібрав багато болільників волейболу, які з ентузіазмом підтримували свої команди, а ті відповідали за підтримку гарною згуртованою грою.

Та ось і фінал, до якого вийшли спортивні колективи «Бережани» з міста Бережани та «Сапсан» з Чорткова. Після напруженої фінальної зустрічі, у якій команди «йшли нога у ногу» , перемогу виборола команда

«Бережани» та стала переможцем турніру, друге місце відповідно виборола команда «Сапсан», а третє місце завоювала команда Гусятинського району.

Четверте місце посіла команда «Любитель» з Бережан.

Переможці та призери нагороджені Кубками, медалями та грамотами

від організатора турніру – Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», а команди – учасниці отримали грамоти за участь у турнірі.

Головне завдання турніру виконане – бадьорий настрій на робочий тиждень та потужний «заряд» позитивних емоцій – а це все означає фізичне та духовне здоров'я учасників.