На Зборівщині відбулись фізкультурно-оздоровчі заходи серед учнів

 29.05.2019
Тернопільська область

27 травня 2019 року на спортивному майданчику СЗОШ І-ІІІ ст.  з поглибленим вивченням іноземних мов смт. Залізці було весело та гамірно, адже Тернопільський обласний центр фізичного здоров я населення  “Спорт для всіх” та Залозецька селищна рада організували проведення фізкультурно-оздоровчих заходів “Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація” серед учнів Залозецької об'єднаної територіальної громади.

Сім команд- учасниць, зокрема, п'ять спортивних колективів із Залізців та дві команди із сіл Серетець та Білоголови,  учнів четвертих, п 'ятих та шостих класів,  вирішили випробувати свої сили та посперечатись між собою у п'яти різноманітних естафетах.

Змагання розпочались із естафети “Біг змійкою”, далі –“Баскетбол” та естафета на швидкість та спритність, “Боулінг” та “Човниковий біг”.

Усі команди - учасниці продемонстрували волю до перемоги та  виявили свої найкращі морально-вольові якості.

В результаті, перше місце виборола команда шостого класу смт. Залізці, друге місце завоював спортивний колектив шостого класу  села Серетець, третє місце посіла команда 5- А класу села Залізці, четверте місце виборола команда 4- А класу смт. Залізці.

Переможці та призери отримали грамоти, медалі, ручки та блокноти з логотипом “Спорт для всіх”, а усі учасники змагань нагороджені призом на пам 'ять з логотипом “Спорт для всіх”.