Найспортивніші юнаки допризовного та призовного віку

 05.03.2016
Тернопільська область

1 березня 2016 року в м.Теребовля, що на Тернопільщині, центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" спільно з відділом освіти районної державної адміністрації Теребовлянського району, проводили районні змагання серед юнаків допризовного та призовного віку. У змаганнях прийняло участь 15 команд. Юнаки змагалися в підтягуванні на перекладині, в стрибках в довжину з місця, у силовому двоборствві та човниковому бігу.

В результаті змаганнь: перше місце зайняла команда Теребовлянського навчально-виховного комплексу, на другому – юнаки зі Струсівської ЗОШ на третьому місці команда юнаків з Теребовлянської

ЗОШ №2 .

В особистому заліку найкращий результат показав Мисник Дмитро з Теребовлянського НВК, набравши 109 очок в комплексному заліку. Друге та третє місця розподілили між собою юнаки зі Струсівської ЗОШ – Теляга Іван та Філюк Руслан, набравши по 100 очок в комплексному заліку. Однак в Теляги Івана кращий результат з силового двоборства. Згідно положення про змагання, в якому передбачено, що якщо учасники змагань набрали однакову кількість очок, перевагу отримує той учасник, в якого кращий результат з силового двоборства. Тому Теляга Іван на другому місці, а Філюк Руслан відповідно зайняв третю сходинку п 'єдесталу пошани.