«Нумо, хлопці»!

 17.12.2015
Тернопільська область

Спортивно-розважальне свято «Нумо, хлопці» з нагоди Дня Збройних сил України та Міжнародного дня волонтерського руху на України відбулось у Бережанах

 

У Бережанах, що на Тернопільщині, 8 грудня за підтримки Бережанського районного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" у спортивному залі Бережанській ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбулося спортивно-розважальне свято "Нумо, хлопці" з нагоди Дня Збройних сил України та Міжнародного дня волонтерського руху на України.

 

Команди юнаків 9-11 класів школи змагалися у силових вправах, конкурсах та естафетах, організованих вчителями фізичної культури школи Наталією Мужановою, Ігорем Куцим і Ігорем Шуфлядом.

 

У ході запальних і напружених змагань найспритнішою виявилась команда учнів 11-А класу, друге місце завоювала команда учнів 11-Б класу, третє місце здобула команда учнів 10-го класу.

 

Команди-переможець і призери нагороджені грамотами, всі учасники дійства – цінними призами Бережанського районного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".