«Олімпійське літ» в ОТ «Лісовий»

 17.08.2015
Тернопільська область

У мальовничому каньйоні біля села Скоморохи, Бучацького району, що на Тернопільщині, в оздоровчому комплексі "Лісовий", триває остання табірна зміна. Ще 250 дітей, серед них 52 з Донецька та Луганщини, діти воїнів АТО, переселенці сходу, киян та полтавчан приїхали у табір, щоб покращити своє здоров'я, змістовно відпочити та загартуватись до нового навчального року.

Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" підготував для дітей цікаві та різноманітні естафети – діти бігали на швидкість "змійкою", змагались у веденні футбольного м'яча, у влучності в горизонтальну ціль, сперечались в імпровізованому "боулінгу", змагались у спритності, стрибках на скакалці, "флорболі та "фрізбі", "дартсі", естафеті "баскетбол", "човниковолму бігу."

Спортивне свято допомогло дітям визначитись, які природні здібності є в кожного для щоденних занять фізичною культурою і спортом, до якого виду спорту лежить душа, та над якими фізичним якостями ще потрібно попрацювати, і який вид спорту обрати для подальших занять у себе вдома.

Ще довго діти згадуватимуть цей чудовий сонячний день. Окрім цього їм на пам'ять залишаться, медалі, відзнаки, та різноманітні призи від "Спорту для всіх", ТОВ Видавництва „Школярик” та призи від Тернопільського обласного відділення НОК України.