«Олімпійське літо» активно крокує Тернопільщиною

 14.07.2016
Тернопільська область

На Тернопільщині продовжуються Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи «Олімпійське літо» в оздоровчих таборах. Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” провів заходи в заміському оздоровчому таборі «Сокіл» Збаразького району. Діти, які щорічно відвідують табір, з нетерпінням чекали початку табірної зміни, щоб позмагатись у різноманітних естафетах та розвагах.

Змагатися дуже цікаво, адже себе можна попробувати у різноманітних локаціях та визначити, що у тебе виходить найкраще. А це значить у подальшому вибрати той вид спорту чи фізичну активність, до якої у тебе є здібності. Відтак, діти оббігали фішки на швидкість, стрибали на скакалці, змагались в імпровізованому боулінгу, кидали мішечки в горизонтальну ціль, влучали в гімнастичне коло тарілочками фрізбі та м’ячем у баскетбольне кільце, виконували ведення футбольного м’яча навколо фішок, змагались у човниковому бігу тощо. Окрім цього, дітки із задоволенням взяли участь у вікторині та конкурсі малюнка на спортивну та Олімпійську тематики.

Всі діти були нагороджені відзнаками та нагородною атрибутикою від Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», призами, які надали ТОВ «Галичина Ласунка» та видавництво Школярик.