«Олімпійське літо» на Тернопільщині розпочалось у Великих Бірках Тернопільського району

 19.06.2017
Тернопільська область

Діти із пришкільних таборів: «Промінчик» комунального закладу Малоходачківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, пришкільного відпочинкового табору «Шанс» комунального закладу з денним перебуванням комунального закладу Ангелівської ЗОШ І-ІІІ ст. та дітки з пришкільного табору НВК «Великобірківської ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія ім. С. Балея» смт. Великі Бірки, на спортивному майданчику зі штучним покриттям, що у Великих Бірках Тернопільського району, 9 червня 2017 року взяли участь в «Олімпійському дні».

Змагання розпочались з обов язкового комплексу вправ ранкової зарядки «розминки», щоб підготувати дитячий організм до фізичної роботи, яку провів вчитель фізичної культури з табору. Музичний супровід протягом зарядки та змагань покращив настрій учасників.

А потім хлопці та дівчата із захопленням змагались у дев яти різноманітних естафетах на спритність, швидкість, техніку володіня м ячем та влучність.

Кожен із них намагався посперечатись у всіх естафетах: «Футбольній естафеті»,«Швидкі та спритні», «Човниковому бігу», «Флорболі», «Вправі на скакалці», «Фрізбі», «Баскетбол», «Боулінг» та «Мішечки».

Учасники отримали призи та відзнаки з логотипом «Спорт для всіх» від Тернопільського обласного центру фізичного здоров я населення «Спорт для всіх» та зошити від Видавництва «Школярик», яке щороку надає спонсорську допомогу для проведення різноманітних змагань та акцій.

Організували «Олімпійський день» Тернопільський обласний центр фізичного здоров я населення «Спорт для всіх», Відділ молоді та спорту Тернопільської районної державної адміністрації та Відділ освіти Тернопільської районної державної адміністрації.

БАДЬОРЕ ТА ЗДОРОВЕ «ОЛІМПІЙСЬКЕ ЛІТО» РОЗПОЧАЛОСЬ!