Олімпійське літо» у дитячому оздоровчому закладі “Промінь”

 25.06.2019
Тернопільська область

Справжнє  спортивне свято відбулось в колективному міжгосподарському дитячому оздоровчому закладі “Промінь”, Теребовлянського району, що на Тернопільщині.

Сто десять діточок, які відпочивають у таборі,   взяли участь у десяти  естафетах на швидкість, спритність, влучність та навіть витривалість – це  улюблена хлопцями “Футбольна естафета”, “Човниковий біг”, “Мішечки в ціль”, “Фрізбі”, “Естафета на координацію”, “Крути кільця”, “Скакалки”, “Боулінг” та “Баскетбол”, естафета “Біг змійкою” та  “Гольтф” .

їРізноманітні  естафети, як різнобарвний літній калейдоскоп цікавинок, змінювали одна одну, а діти  вибирали,  яка з них їм більше до вподоби, та змагались ще і ще.

Півтори години тривали  різноманітні спортивні випробування.  Та ось нарешті суддівська колегія визначила найактивніших: найшвидших та найспритніших.

Усі діти, незалежно від того, скільки вибороли “талонів здоров'я” , отримали відзнаки та призи з логотипом “Спорт для всіх”, сертифікати та призи від Тернопільського обласного відділення НОК України  та постійного  спонсора - Видавництва «Школярик».

“Олімпійське літо” продовжується!