“Олімпійське літо” в дитячому оздоровчому закладі “Ромашка”

 19.07.2019
Тернопільська область

Тернопільський ОЦФЗН “Спорт для всіх” в середу, 17 липня 2019 року провів “Олімпійське літо” в дитячому оздоровчому закладі “Ромашка”, що в селі Нирків, Заліщицького району, Тернопільської області.

На пагорбі під шум Джуринського водоспаду 110 дітей які відпочивають в закладі приймали участь в десяти естафетах, які для них підготували організатори заходу, “Біг змійкою”, “Швидкі та спритні”, “Човниковий біг”, “Баскетбол”, “Мішечки”, “Флорбол”, “Скакалки”, “Боулінг”, “ Кільця” та естафета з тенісними м'ячиками.

Після завершення змагань, а тривали вони дві години,  усі діти отримали відзнаки та призи з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”, сертифікати та призи від Тернопільського обласного відділення НОК України, та призи від спонсора -Видавництва “Школярик”.

Нагородивши всіх учасників фахівці Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” провели консультації для дітей щодо систематичних занять фізичною культурою та спортом в рамках Інформаційно-пропогандистської кампанії “Червона картка”.

Олімпійське літо триває!