«Олімпійське літо» відвідало «Лісову казку»

 03.07.2017
Тернопільська область

«Олімпійське літо» відвідало «Лісову казку», що у селі Борщівка Лановецького району, що на Тернопільщині.

Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» провів спортивно-масові заходи у «Лісовій казці» відповідно до Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній канікулярний період та заходів в оздоровчих таборах «Олімпійське літо».Діти різного віку взяли участь в естафетах та розвагах.

Школярі з цікавистю бігали «змійкою», переносили кульки на спритність, кидали в ціль тарілочки «фрізбі» та намагались влучити у баскетбольне кільце в естафеті «Баскетбол», кидали в кільце мішечки з піском в естафеті «Мішечки», переносили з одного кільця в друге «тенісні» м'ячики у «човниковому бігу». Хлопці змагались у веденні футбольного м'яча, дівчатка та хлопчики – на скакалці – хто виконає більшу кількість стрибків, у веденні ключкою маленького м'ячика – у флорболі, та ін.

Гарна погода та «сонячний» настрій супроводжував захоплюючі «спортивні випробування» діточок.

Спортивне свято завершилось відзначенням найбільш швидких та спритних- вони отримали більшу кількість призів, але менш підготовлені не залишились без уваги . Усі учасники змагань отримати призи з логотипом

«Спорт для всіх» від Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», Тернопільського обласного відділення НОК України та незміного партнера та спонсора обласного центру «Спорт для всіх» Видавництва «Школярик».