«Олімпійське літо» відвідало заміський дитячий оздоровчий комплекс «Збруч»

 05.08.2016
Тернопільська область

3 серпня 2016 року „Олімпійське літо” відвідало заміський дитячий оздоровчий комплекс „Збруч”, Борщівського району, що на Тернопільщині.

Не дивлячись на спекотну погоду, яка останнім часом тримається у нашому краї, ранок у таборі вдався напричуд прохолодним та „свіжим”, тому спортивне свято, яке традиційно організував для учасників Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” тривало довше, як зазвичай.. Усі 180 діточок, які взяли участь у змаганнях, із задоволенням досхочу набігались та спробували себе у різноманітних естафетах та розвагах.

Діти оббігали фішки на швидкість, стрибали на скакалці, змагались в імпровізованому „боулінгу”, кидали мішечки в горизонтальну ціль, влучали в гімнастичне коло спеціальними тарілочками „Фрізбі” та м'ячем у баскетбольне кільце, виконували ведення футбольного м'яча навколо фішок, змагались у „човниковому бігу”, стрибали на скакалці за 1 хв., також сперечались у вправах на швидкість та спритність. Також відбувся конкурс малюнку на асфальті на спортивну тематику.

Після змагань діти, які завоювали найбільше призів у змаганнях, обміняли отримані „талони здоров’я” на медалі, відзнаки та призи від Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”, Тернопільського обласного відділення НОК України та сертифікати

„Олімпійський день бігу”, присвячені ХХХІ Олімпіаді 2016 року у м.Ріо-де-Жанейро (Бразилія) та чудові призи, які надало для учасників ТОВ «Галичина Ласунка».

Подібні спортивні свята, змагання з різних видів спорту, конкурси та розваги протягом літа проходять у нашому місті та районах Тернопільщини, оздоровчих таборах нашого краю, що гостинно відкрили свої двері для школярів.

„Олімпійське літо” триває !