«Олімпійське літо» завітало до оздоровчого табору «Збруч»

 21.07.2016
Тернопільська область

Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” приїхав в смт. Скала Подільська, що на Борщівщині в стаціонарний заміський дитячий оздоровчий комплекс „Збруч”.

Друга зміна табору з нетерпінням чекала приїзду працівників Центру. Діти, що не вперше відпочивають у таборі із задоволенням допомагали розставляти інвентар спортивних естафет, робити розмітку, а особливо запитували про нагороди.

Змагання розпочалися з загальної веселої розминки, яку проводять працівники Тернопільського ОЦФЗН „Спорт для всіх” перед початком змагань з дітьми, які відпочивають у ОТ „Збруч”.

Веселі естафети та розваги це завжди можливість позмагатись та спробувати свої сили у різних випробуваннях, яких можливо не було на уроках фізичної культури у школі. Спортивні змагання і цього разу вдались на славу. Діти змагались у естафетах на влучність, технічність, спритність. Змагаючись, діти виховують не тільки фізичні, але й морально-вольові якості, зокрема, волю до перемоги.

Всі учасники змагань отримали нагородну атрибутику від Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „ Спорт для всіх” та призи Видавництва „Школярик” та ТОВ „Галичина Ласунка”.