“Олімпійське літо” завітало в гості у заміський стаціонарний оздоровчий табір “Сокіл”

 25.06.2019
Тернопільська область

21 червня 2019 року працівники Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” завітали в заміський стаціонарний оздоровчий табір “Сокіл” для дітей та учнівської молодів.

Із самого ранку діти з нетерпінням чекали на спортивне свято. Різноманітні цікаві спортивні випробування – десять естафет на швидкість спритність та влучність захопили всю  увагу,  як тих, що змагались, так і болільників.   

Півтори години  хлопці та дівчата змагались між собою за перші місця у кожній естафеті. Кожен учасник вибирав ті спортивні випробування, які йому більше  до вподоби та виявляв, до якого виду спорту має здібності та що більше подобається, адже, на основі цього у подальшому можна вибрати свій улюблений вид спорту, та стати здоровим та міцним, як фізично, так і морально.  

Після завершення змагань діти обмінювали, завойовані у чесній спортивній боротьбі, “талони   здоров'я”  на призи з логотипом “Спорт для всіх” від Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”, сертифікати та призи від Тернопільського обласного відділення НОК України,  та   постійного спонсора -Видавництва «Школярик».

25 червня 2019 року “Олімпійське літо” відвідає Лановецьке  районне комунальне підприємство Оздоровчий табір “Лісова казка”.

“Олімпійське літо” продовжується!