«Олімпійський день» пройшов у Ланівцях

 30.07.2015
Тернопільська область

У смт. Ланівці, що на Тернопільщині, до дня міста відбувся „Олімпійський день”. На центральному майдані селища зібрались любителі вуличного баскетболу віком від 19 років і старші, щоб помірятись силами в улюбленому виді спорту. Змагання з дворового футболу на майданчику ЮКА також викликали у дітей неабиякий інтерес, адже позмагатись у них виявили бажання дев'ять команд з дворового футболу. Цікаво те, що позмагатись у дворовому футболі виявили бажання не тільки хлопці,але й дівчата віком до 14 років. Гравцям потрібно було збити ЮКУ, предмет, що знаходиться посередині круглого майданчика, а це вимагає спритності та витривалості. Майже три години глядачі спостерігали за спортивними баталіями та на обох спортивних майданчиках, адже кожна команда прагнула здобути омріяну перемогу. Та ось нарешті визначились переможці.

У змаганнях з вуличного баскетболу перше місце здобула команда „Стандарт”, друге місце вибороли гравці „Фанти”, третє місце посіла команда „Торнадо”. У змаганнях з дворового футболу перемогу виборола команда „ Тьотя Люда”, друге місце у гравців „ Тройки”, третє місце посіли граці „Карамби”.

Переможці та призери „Олімпійсьекого дня” отримали медалі та різноманітні призи від Тернопільського обласного відділення НОК України.

Організували спортивне свято – Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” та Тернопільське обласне відділення НОК України.