«Перші кроки» у Тернополі відбулись на масиві «Дружба»

 31.10.2016
Тернопільська область

27 жовтня 2016 року змагання серед учнів 4-х класів завітали у „Загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів – економічний ліцей №9 імені Іванни Блажкевич”, у спортивному залі якої зібрались учасники змагань у мікрорайоні „Дружба”. У „Перших кроках” взяли участь команди загальноосвітніх шкіл №24, 16, 9, 32, 7, 30, 25 та НВК „Школи-колегіуму Патріарха Йосифа Сліпого.”

Четверокласники стартували з виконання комплексу вправ ранкової гігієнічної зарядки, далі змагались в бігу „змійкою”, естафеті зі скакалкою, „баскетбол”, веденні м’яча та „боулінгу”.

Усі команди-учасниці показали свою майстерність та волю до перемоги, адже вони боролись за вихід до фінальних змагань. Хлопці та дівчата намагались виступити якнайкраще, захищали честь своєї рідної школи. Болільники та учасники несамовито підтримували свої колективи.

В результаті перше місце з результатом 11 очок та вихід до фінальних змагань завоювала команда Тернопільська спеціалізована школа І-III ступенів № 7 з поглибленим вивченням іноземних мов, друге місце, набравши 12 очок, завоювала команда Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24, яка теж „відібралась” на фінальні змагання. Третє місце, завоювавши 18 очок, посів згуртований колектив команди-господарки змагань – „Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – економічного ліцею №9 імені Іванни Блажкевич”.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я „Спорт для всіх”.

Організатори змагань: управління освіти Тернопільської міської ради,

Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення

„Спорт для всіх”, Тернопільське обласне відділення НОК України.