«Перші кроки» відбулись у мікрорайоні «Центр»

 31.10.2016
Тернопільська область

26 жовтня 2016 року „Перші кроки ” відбулись у мікрорайоні „Центр”.

Команди-учасниці зібрались у спортивному залі Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов, щоб показати свої вміння та навички та вибороти довгождану перемогу.

Сім команд – учасниць змагань – це колективи із загальноосвітніх шкіл № 8, 5, 2, 4, 18, 3 та 6 стартували з виконання комплексу вправ ранкової гігієнічної зарядки, далі змагались в бігу „змійкою”, естафеті зі скакалкою, „баскетбол”, веденні м’яча та „боулінгу”.

Болільники несамовито підтримували свої команди, що додавало учасникам сил у боротьбі за перемогу у мікрорайоні „Центр” та вихід до фінальних змагань.

А підсумки виявились такими: перше місце з результатом 10 очок завоювала команда Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов, друге місце, набравши 14 очок, виборола команда Тернопільського навчально-виховного комплексу „Школа – ліцей №6 ім. Н.Яремчука” - обидва колективи вийшли до фінальних змагань, які відбудуться 28 жовтня 2016 року у Тернопільській ЗОШ I-III ступенів №27. Третє місце з результатом 18 очок посіла команда ТНВК ЗОШ І-ІІІ ступенів – правовий ліцей №2.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я „Спорт для всіх”.

Організатори змагань: управління освіти Тернопільської міської ради,

Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення

„Спорт для всіх”, Тернопільське обласне відділення НОК України.