Перші старти у житті – до дня Святого Миколая

 21.12.2016
Тернопільська область

17 грудня 2016 року у Тернопільському палаці спорту „Текстильник” відбувся відкритий турнір з футзалу серед дітей 2009 -2010 років народження до Дня Св.Миколая, організований Тернопільськисм обласним центром фізичногоь здоров’я населення „Спорт для всіх” у співпраці з Тернопільською обласною федерацією футболу України та дитячо-юнацьким клубом „Чемпіон”.

Із самого ранку спортивний майданчик, розфарбований усьома кольорами райдуги, гомонів дитячими голосами. Усі команди-учасники змагань завзято розминались перед турніром, мабуть першим у їхньому житті.

А позмагатись зібрались команди-гості „Еліта” з Бучача, ДЮСШ Збараж, ФКС Чортків, та місцеві – „Чемпіон” Тернопіль, - дві команди, ДЮСШ Тернопіль та „Чемпіон” з Великих Бірок.

Перші змагання, перші хвилювання, мабуть більше за юних любителів футзалу хвилювались їх тренери та батьки. Вони шалено підтримували своїх діточок, „вболівали” за них, фотографували їх перші кроки у спорті як під час ігор, так і під час нагородження.

Коли прийшов час підвитити підсумки турніру організатори вирішили нагородити усіх учасників призами на згадку від СвятогоМиколая.