„Спорт для всіх-спільна турбота” на Тернопільщині: ТОЦФЗН „Спорт для всіх” розпочав суботником навколо Палацу Спорту „Текстильник”

 04.04.2017
Тернопільська область

Всеукраїнський місячник „Спорт для всіх-спільна турбота” з облаштування спортивних майданчиків напередодні весняно-літнього сезону, який проходитиме з 01 по 30 квітня 2017 року в населених пунктах усієї України, розпочався прибитанням території навколо Палацу Спорту „Текстильник”, де розміщений Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.

Працівники Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” разом з колективом Палацу Спорту „Текстильник” та волонтерами психолого-педагогічного факультету кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Тернопільського Національного Педагогічного Університету

Імені Володимира Гнатюка вийшли на суботник з облаштування території навколо спортивного комплексу та підготовки спортивного інвентарю „Спорту для всіх”.

Учасники прибирання згрібали минулорічне листя на гозонах навколо спортивного комплексу, білили вапном дерева навколо спортспортуди, фарбували спортивний інвентар напередодні весняно-літнього спортивного сезону та носили сміття на одну величезну купу.

Суботник пройшов весело та у дружній атсмосфері співпраці, адже гуртом та в гарному настрої можна виконати швидко буль-який не перший погляд непосильний об' єм роботи.

ОТЖЕ, розпочинайте із самого себе – прибирання території за місцем вашого проживання, облаштуйте спортивні майданчики за місцем ВАШОГО ПРОЖИВАННЯ

Підготуйте місце для занять фізичною культурою і спортом для дорослих та ваших дітей!

Приєднуйтесь !