Свято спорту в Лапшині

 15.07.2015
Тернопільська область

12 липня мешканці села Лапшин влаштували за сприяння Бережанського районного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спортивне свято.

Після урочистого виконання Державного Гімну України спортивні баталії розпочались на волейбольному майданчику та за шаховими і шашковими дошками.

Найсильнішими серед чотирьох волейбольних команд виявились хлопці з села Гайок, на другому місці спортсмени з села Лапшин, на третьому – з села Стриганці.

Запеклими виявились змагання з шашок. Лише за додатковими показниками перемогу тут здобув Олег Маковський, на другому місці – Олександр Улан, на третьому – Оксана Улан (всі село Гайок).

У змаганнях з шахів не було рівних Олександру Улану з села Гайок, друге місце посів Вадим Бідула, на третьому – Степан Заяць (обидва – село Лапшин).

Наступними визначити найсильніших вийшли силачі на руку. Учасники показували неабияку силу рук, проте найсильнішим виявився Володимир Данилів з села Лапшин. На другому місці – Назар Федчишин, на третьому – Роман Кузів (обидва село Гайок).

Основним видом спортом на селі є футбол. Це і підтвердили останні змагання з міні-футболу. 5 колективів за змішаною системою визначали найсильнішого. І лише серія післяматчевих пенальті дала відповідь на питання про чемпіона – ним стала команда з Лапшина. Срібло дісталось хлопцям з вулиці Львівська, що в місті Бережани. Бронза у команди лапшинських ветеранів.

Усі команди, учасники змагань, були нагороджені кубками, грамотами і медалями від організаторів спортивного свята..