Третьокласники тернопільських шкіл змагатимуться за перемогу в «Іграх патріотів»

 20.12.2016
Тернопільська область

240 хлопчиків та дівчаток із тридцяти шкіл мікрорайонів нашого міста впродовж минулого тижня були учасниками зонального етапу змагань «Ігри патріотів» серед учнів третіх класів. Усі команди чудово впоралися зі спортивними та інтелектуальними завданнями, тому кожен із учасників отримав щоденник від Тернопільського відділення Національного олімпійського комітету України та сертифікат від організаторів. А фінал змагань, в якому зустрінуться вісім команд, відбудеться 14 грудня.

Змагатимуться у ньому переможці попереднього етапу: «Кожум’яки» зі Спеціалізованої початкової школи з поглибленим вивченням основ економіки та «Олімпієць» зі Спеціалізованої початкової школи з поглибленим вивченням іноземних мов, які представлятимуть СХІДНИЙ МАСИВ; «Патріоти» з ТСШ №3 з поглибленим вивченням іноземних мов та «Козачата» з ТНВК «Школа-ліцей №6 ім. Н. Яремчука» з району ЦЕНТР; «Козачата» від ТЗОШ №20 та «Світлячки» ТЗОШ №21 - представники району СОНЯЧНИЙ; а «Орлята» зі ТЗОШ №24 та «Галицькі леви» з ТСШ №7 з поглибленим вивченням іноземних мов позмагаються за перемогу для «ДРУЖБИ». Відбудуться фінальні випробування 14 грудня о 14 годині у спортивній залі ТСШ №3.

Фотозвіти усіх змагань батьки можуть переглянути на сторінках в соціальних мережах «Фейсбук» та «Вконтакті», знайшовши Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення. Організатори: Тернопільська міська рада, Управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту, Тернопільське відділення Національного олімпійського комітету України, КО «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення».