Турнір з міні-футболу до Дня фізичної культури та спорту

 11.09.2017
Тернопільська область

Гусятинське районне комунальне підприємство «ФСТ «Колос – спорт для всіх» до Дня фізичної культури та спорту на місцевому стадіоні «Збруч» провело турнір з міні-футболу. За нагороди турніру боролись учні Гусятинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, студенти Гусятинського коледжу Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя та викладачі обох навчальних закладів.

Хочеться зазначити, що цей захід проводиться вже кілька років поспіль і вже став традиційним. В цьому році перемогли студенти , викладачі були другими, а третє місце дісталось наймолодшим учасникам учням школи.

Призери нагороджені кубком та грамотами сектору у справах сім’ї, молоді і спорту Гусятинської РДА та ФСТ «Колос – спорт для всіх».

Після завершення турніру відбулось урочисте нагородження кращих спортивних функціонерів. З нагоди Дня фізичної культури і спорту за активне спортивне життя та популяризацію спорту на Гусятинщині грамотами нагороджені: Ігор Шовдра, Ігор Вахрів, Олег Коча, Степан Новінчук, Степан Машталяр, Ігор Слив’як.