У Скалаті відбулись змагання „Мама, тато, я – спортивна сім 'я”

 04.05.2017
Тернопільська область

30 квітня 2017 року у спортиному залі Скалатського професійного ліцею, Підволочиського району, що на Тернопільщині, було людно та гамірно, адже

сім'Ї – команди – учасниці змагань „Мама,тато,я – спортивна сім 'я”, зокрема, три командим зі Скалата, сіл Колодіївка, Полупанівка, Поділля, Магдалівка, Підволочиського району зібрались, щоб позмагатись між собою та визначити, яка з них найспортивніша та найзгуртованіша

Ось і розпочався парад учасників зманань. З вітальним словом виступила заступник міського голови Скалата Уляна Богданівна Хлистун та керівник відділу сім' ї, молоді та спорту Ігор Володимирович Данелюк.

Після цього учасники змагань розпочали свою цікаву, але не легку боротьбу за перемогу. Ціікаві та різноманітні естафети: „Мисливство”, „Флорбол”, „Човниковий біг”, „Боулінг”, „Садіння та збір картоплі” захопили усіх – учасиків та болільників. Окорім цього тати виборювали додаткові очки у влучності у баскетбольне кільце, мами – у кількості стрибків за 30 секунд, а їх дітки влучали у гімнастичне коло, обтянуте сіткою. Болільники вболівали, хвилювались, та підтримували свої улюблені сімейні колективи.

Від ранку до обіду на змагальному майданчику вирували справжні „спортивні баталії”, адже кожна сім 'я прагнула перемогти.

Результати змагань виявились такими: перше місце, набравши переможну, найменшу кількість очок у змаганнях – 16, виборола команда сім'ї Данелюк зі Скалата у складі тата Ігора, мами Ольги та донечки Вікторії, друге місце результатом у 21 очко завоювала сім' я Касіян із села Колодіївки, поступившись усього двома очками, набравши 23 очка, третє місце посіла команда сім'ї Кривецьких зі Скалата. Четвертою, виборовши 26 очок, стала команда сім'ї Хрущ із села Полупанівки Підволочиського району.

Переможці та призери отримали нагороди від Скалатського комунального центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.

Організував змагання „спортивних сімей” Скалатський комунальний центр фізичного здоров 'я населення „Спорт для всіх”.