У Тернополі відбулись змагання з вуличного баскетболу

 30.09.2016
Тернопільська область

У минулі вихідні на Театральному майдані міста Тернополя в рамках проведення Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів „Спорт для всіх у парках і скверах ” відбулись змагання з вуличного баскетболу.

Юнаки та дівчата, шанувальники ігор на вулиці, прийшли на центральний майдан міста, щоб випробувати свої сили та визначити, хто із них найшвидший та найвлучніший. Одинадцять команд змагались від самого ранку до вечора, а глядачі мали змогу спостерігати за цікавими баскетбольними баталіями, насолоджуватись, дивлячись захоплюючі ігри, та переживати за свої улюблені команди.

А результати виявились такими: серед жінок перше місце виборола команда „Да”, друге місце завоювала команда „Fantastic”, третє місце посіла команда "Грей". Кращим гравцем турніру визнано Анастасію Козян.

Серед юнаків до 18 років у своїй групі найвищу сходинку п'єдесталу пошани виборола команда „Ledar”, друге місце посіла команда "Глибочок", третє місце завоювала команда „Тоха, спасибо. что пришел…”.

Серед чоловіків від 18 років і старші перше місце виборола команда „Кекс БК”, друге місце завоювала команда „Зборів”, третє місце завоювала команда „Корифей”.

У фінальних змаганнях перемогла команда „Вот так 100, вот так 50, друге місце виборола команда „ Fat boys team”, третє місце посіла команда

„Кекс БК”.

Переможці та призери отримали грамоти та медалі від Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.