У Тернополі відбувся обласний фестиваль „Мама, тато, я – спортивна сім’я”

 24.05.2016
Тернопільська область

Вже багато років поспіль на Тернопільщині проходить обласний фестиваль „Мама, тато, я - спортивна сім’я”, який відбувся у Тернополі на майданчику зі штучним покриттям ФСТ „Динамо”, який розміщений у чудовому місці, поряд з мальовничим Тернопільським ставом. Ні з чим не зрівняні пахощі квітучих дерев, яскраве сонечко – все сприяло проведенню змагань для батьків та дітей. Хоча з часом небо трохи затягнуло хмарами, - це не погіршило святковий настрій у сімей-учасниць змагань.

Цьогоріч в обласних змаганнях змагались сім'ї: Сова, Козак, Літинських, Перець та Булич. Після параду відкриття змагань розпочались естафети „Мисливство”, „Флорбол” , вікторина на спортивну тематику „Всезнайко”, „Човниковий біг”, „Боулінг” та „Садіння та збір картоплі”. Кожна родина дуже переживала, тому, що намагалась виступити якнайкраще, а поборотись було за що. Адже сім'я – переможець представлятиме Тернопільщину у фіналі Всеукраїнського фестивалю „Мама, тато, я – спортивна сім’я”, який відбудеться з 7 по 10 червня 2016 року у Херсонській області. А переможцем обласного фестивалю „Мама, тато, я – спортивна сім’я” стала сім'я Булич – неодноразовий учасник та переможець вищеназваних змагань у нашому місті. Лілія, Ігор та їх син Ігор, що представили Тернопільську спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов, вибороли перемогу та можливість гідно представити свій край на Всеукраїнському фестивалі „Мама, тато, я - спортивна сім’я ”. Друге місце завоювала сім'я Козак, яка гідно представила Тернопільську загальноосвітню школу I-Ш ступенів № 23 м.Тернополя, третє місце посіла сім'я Літинських – представника ТНВК „Школа – ліцей №6

ім. Назарія Яремчука” м.Тернополя, четверте місце, набравши однакову кількість очок, розділили між собою сім'я Перець, представники Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов та сім'я Сова, представники Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №17 імені Володимира Вихруща з поглибленим вивченням іноземних мов Тернопільської міської Ради Тернопільської області.

Переможці та призери отримали грамоти, медалі та призи від Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” та солодкі призи від меценату заходу – ТОВ «Галичина Ласунка», директор – Мирослав Білик, якому щиро дякують за допомогу організатори фестивалю.