Учні Тернопільський центру професійно-технічної освіти долучились до Всеукраїнського дня ходьби

 20.10.2019
Тернопільська область

Учні Тернопільський центру професійно-технічної освіти долучились до Всеукраїнського дня ходьби, який пройшов в рамках Міжнародної асоціації спорту для всіх ТАФІСА.

Діяльність направлена на популяризацію фізичної активності заради здоров'я, радості, соціальної взаємодії, інтеграції та спілкування людей у всьому світі. ТАФІСА є  провідною організацією у світовому русі масового спорту, яка нараховує 320 організацій з 170 країн-учасниць та заснована у 1991 році.    

ТАФІСА здійснює  широкий спектр програм та міроприємств , зокрема, організовує проведення Всесвітнього дня ходи, який відбувається  щорічно 1-2 жовтня з 1991 року.

В Україні День ходи проводиться протягом жовтня 2019 року. 16 жовтня 2019 року   учні Тернопільський центру професійно-технічної освіти зібрались, аби долучитись до здорового способу життя, ознайомитись з перевагами найпростішого виду фізичної активності, який підходить усім від мала до велика. Вони пройшли символічну дистанцію та фінішували на території центру пофесійно-технічної освіти.

Учасники не тільки оздоровились, але  отримали позитивний настрій та призи на згадку  з логотипом “Спорт для всіх”.