В Теребовлі відкрили футбольний сезон 2016 року

 02.06.2016
Тернопільська область

На міському стадіоні «Колос» на базі ЦФЗН «Спорт для всіх» Теребовлянської міської ради відбулось урочисте відкриття нового футбольного сезону 2016 року. В цей же день теребовлянська «Нива» зіграла свій четвертий матч у чемпіонаті Тернопільської області з футболу, цього разу з ФК «Копичинці» - повідомляє Федерація футболу Тернопільської області. На ігрове поле, поряд із командами-учасниками матчу, запросили також ветеранів футболу з Теребовлянщини.

З привітальним словом до гравців звернулися міський голова Сергій Поперечний та президент ФК «Нива» Степан Никеруй, а з благословенням на вдалу гру – отець Степан Манорик. В перерві між першим і другим таймами відбулось нагородження молодого покоління футболістів – гравців місцевої команди ДЮСШ.

В урочистостях з нагоди відкриття взяв участь хореографічний ансамбль «Дивертисмент» Теребовлянського вищого училища культури (керівник – Краківська І.), а також вокальне тріо із ТВУКу під керівництвом Кутного П. До організації церемонії долучилися працівники відділу культури ТМР та депутати Молодіжної міської ради.

А результат гри ФК «Нива» Теребовля - ФК «Копичинці» – 1:0.