Відбувся третій спортивно-патріотичний захід «Лицарі духу»

 12.12.2017
Тернопільська область

9 грудня 2017 р. для військовослужбовців «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» організував спортивно-патріотичний захід з нагоди Дня Збройних сил України.

Привітали учасників з їх професійним святом: тимчасово виконуючий обов’язки командира військової частини підполковник Олександр Юрійович Машковський, голова єпархіального відділу духовно-патріотичного виховання у Збройних Силах та інших військових формуваннях України, старший військовий капелан Тернопільської області прот. В'ячеслав Кізілов та директор Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення – Федорович Галина Василівна, які побажали високого професіоналізму, сили, мужності, незламної волі, надійного родинного тилу, козацького здоров’я, миру на всій українській землі.

Програма змагань складалася з: турніру з міні-футболу, жиму гирі вагою 24 кг, дартсу, згинання та розгинання рук в упорі лежачи.

 

У змаганнях з міні-футболу зібралися 4 команди. За підсумками I місце здобула команда «Козаки»; II місце – «В/ч А 32-1»; III місце «В/ч А 32-2».

У змаганнях жим гирі вагою 24 кг правою та лівою рукою переможні місця здобули:

І місце – Надра Юрій.

ІІ місце – Дубина Олександр.

ІІІ місце – Стрілецький Михайло.

 

Цікавими стали змагання з дартсу серед жінок, де визначилися наступні лідери:

І місце – Чуканова Валерія.

ІІ місце – Двірник Юлія.

ІІІ місце – Герасименко Мар’яна.

 

У змаганнях зі згинання та розгинання рук в упорі лежачи був поставлений рекорд – 90 разів!

Переможці та призери змагань були нагороджені медалями, виготовленими спеціально для військовослужбовців, кубками, медалями та грамотами від організаторів, а також подарунками від партнерів заходу - магазинів «Патріот» та «Спортландія».