Всесвітній День здоров’я у Скалаті зустріли змаганнями «Нумо дівчата!», «Нумо хлопці!»

 13.04.2017
Тернопільська область

7 квітня 2017 року у Скалатській ЗОШ І- ІІІ ступенів Підволочиського району, що на Тернопільщині, було гамірно та весело, адже тут зібрались команди учасниці змагань „Нумо дівчата!”, „ Нумо хлопці!” серед учнів 2-х класів

ЗОШ І-ІІІ ступенів Скалатської об'єднаної територіальної громади в рамках Всеукраїнських спортивно-масових заходів „Рух заради здоров’я”, присячених Всесвітньому дню здоров’я.

У школу завітали гості – команди – учасниці змагань із Новосілківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, Подільської НВК ЗОШ І-ІІ ступенів, Кривенської ЗОШ І-ІІ ступенів, Городницької ЗОШ І-ІІ ступенів, Зарубинецької ЗОШ І ст., Полупанівської ЗОШ І-ІІ ступенів, аби випробувати свої сили та позмагатись між собою, взяти участь у нових естафетах, перевітирти на міцність команднй дух в естафетах на швидкість, спритність, та навіть витривалість, адже змаганя тривали дві з половиною години. Тому дітки повинні були виявити не тільки спортивну майстерність, але й бути „зібраними”, уважними, та зосередженими на усіх завданнях.

У змаганнях взяли участь три хлопчики та три дівчинки, – учнів других класів з кожного спортивного колективу. Вони змагались у представленні команди, „Бігу змійкою”, „Баскетболі”, „Веденні м 'яча”, „Боулінгу”, естафеті „Садіння та збору картоплі” та „Смуга перешкод” .

Переможці визначались за найменшою сумою очок, набраною в естафетах.

Перше місце з результатом 13 очок виборола команда Подільського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів- дошкільний навчальний заклад" Скалатської міської ради Підволочиського району Тернопільської області, друге місце з результатом 16 очок виборов спортивний колектив Новосілківської загальноосвітньої школа І-ІІ ступенів, третє місце, виборовши 19 очок, посіла дружня команда Полупанівської загальносвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Переможці, призери та учасники змагань отримали грамоти, сувенірну атрибутику від Скалатської міської ради

Організували змагання для діточок: Скалатська міська рада, відділ освіти Скалатської міської ради, Скалатський комунальний центр фізиченого здоров 'я населення „Спорт для всіх”, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населеня „Спорт для всіх”.