Всеукраїнський фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров'я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я завітав на Чортківщину

 17.04.2015
Тернопільська область

Всеукраїнський фестиваль ранкової зарядки „Рух заради здоров’я” з нагоди Всесвітнього дня здоров’я крокує маленькими та великим містами Тернопілля. Сьогодні, 9 квітня 2015 року, він завітав і на Чортківщину. Учні Чортківської загальноосвітньої школи-інтернату І-Шст. залюбки вийшли на свіже весіннє повітря, щоб виконати комплекс загальнорозвиваючих вправ.

[gallery ids="2036,2037,2038,2039"]Сьогодні діти виконали вправи у рідній школі, а вже завтра залюбки виконають їх у себе вдома, під найулюбленішу музику, або навіть просто виконають найпростіші танцювальні композиції, адже гарне самопочуття, струнка фігура – це одна з найголовніших складових психічного та фізичного здоров'я молоді. Маємо надію, що заняття фізичною культурою і спортом стануть повсякденною потребою у кожній українській сім'ї та родині, а любов до фізичної культури і спорту теперішні учні передаватимуть своїм дітям, а потім і онукам.

Організатори – кафедра фізичної культури та вчительський колектив Чортківської загальноосвітньої школи – інтернату І-Шст. та Чортківський районний центр „Спорт для всіх”.