З нагоди Дня фізичної культури та спорту України у Тернополі відбулись фізкультурно-оздоровчі заходи

 17.09.2019
Тернопільська область

До Дня фізичної культури і спорту 14 вересня 2019 року Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” організував проведення фізкультурно-оздоровчих заходів у Тернополі.

Із самого ранку у дворі   вже потроху почали збиратись і діти і батьки, адже вже знали про заплановане спортивне свято та з нетерпінням ще з вечора чекали на нього. Об одинадцятій  годині розпочались спортивні змагання та розваги.

Діти  залюбки змагались у дартсі, стрибках на скакалці, попадали у коло спеціальними тарілочками – “фрізбі”, збивали кеглі в імпровізованому боулінгу та влучали  м'ячем у баскетбольне кільце.

Діти  із сусідніх дворів теж виявили бажання позмагатись та теж сперечались між собою у вищеназваних спортивних випробуваннях.

Дві години діти різного віку від мала до велика весело та спортивно провели свій вільний час.

Учасники, які набрали більшу кількість очок, отримали призи з логотипом “Спорт для всіх” та призи від жителів будинку для дітей.

Окрім цього, місцеві жителі поставили батут для дітей та організували польову кухню, де після закінчення свята жителі куштували смачну кашу.

Спортивне свято вдалось!