Обласна семінар-нарада з директорами місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх»

 05.04.2016
Вінницька область

31 березня 2016 року у місті Луцьку (вул. Винниченка 67) відбулась обласна семінар-нарада директорів місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх» та фахівців з організації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи.

Відкрив нараду директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Новосад Володимир Петрович, який виступив із вітальним словом та інформацією щодо ефективності роботи місцевих центрів. Серед присутніх також були директори Луцького, Нововолинського, Володимир-Волинського та Камінь-Каширського МЦФЗН «Спорт для всіх» та завідувач сектору молодіжної політики управління освіти і науки Волинської ОДА Сеник Тетяна.

На нараді обговорювались питання щодо нормативно-правової бази місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх» та реформування сфери фізичної культури та спорту; Указ Президента України «Про Національну стратегію з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація», проведення Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» з облаштування спортивних майданчиків за місцем проживання й в місцях масового відпочинку населення області та план проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів місцевими центрами ФЗН «Спорт для всіх» у ІІ кварталі.

Присутні отримали від працівників Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» методичну літературу та агітаційні матеріали щодо проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів.

Директори місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх» підтримали ініціативу проведення спільно з сектором молодіжної політики управління освіти і науки Волинської ОДА проведення заходів на місцях за Всеукраїнською інформаційно-профілактичною акцією «Відповідальність починається з мене», що спрямована на формування відповідального ставлення молоді до свого здоров’я та залучення молоді до занять активними видами спорту та заходів, спрямованих на фізичний та духовний розвиток особистості.