«Ти зможеш, якщо зміг я!» в смт Головно

 20.10.2019
Вінницька область

17 жовтня 2019 року були проведенні заходи «Ти зможеш, якщо зміг я!» серед дітей в Головненській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат для дітей сиріт і дітей позбавлених батьківського піклування.

Основна мета заходу – виховання патріотичних почуттів, культури святкування та свідомої потреби до занять фізичною культурою, зміцнення психологічних та емоційних стосунків, а також формування відчуття перспективи у дітей – вихованців дитячих спеціальних закладів шляхом об’єднання зусиль для досягнення спільних цілей. Також проведено фахівцями Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» Всеукраїнську інформаційно-пропагандистську акцію «Червона картка» - «Реальність починається з тебе!».

Учасники змагалися у двох вікових групах. В старшій  групі три команди: «Чемпіони», «Дружба» і «Шахтар» та в меншій групі ти команди: «Крутяк», «Козаки» і «Динамо». Діти намагалась показати свою швидкість і спритність у спортивних естафетах таких як: «З баскетбольним м’ячем», «Флорбол», «Фрізбі» та «Попади в ціль». Після напруженої боротьби переможцями в старшій групі стала команда «Чемпіони», і меншій групі – «Козаки».

Переможці,  призери  та команди-учасниці спортивних змагань були нагороджені  грамотами та призами від ГО «Відділення НОК України у Волинській області» та Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх». Волинському ОЦФЗН «Спорт для всіх» директор школи подарувала квіти ручної роботи виготовлені дітьми.