У Вінниці пройшов фестиваль зарядки «Рух заради здоров’я»

 10.04.2015
Вінницька область

7 квітня 2015 року у Вінниці з нагоди Всесвітнього дня здоров’я на Майдані Незалежності пройшов фестиваль зарядки «Рух заради здоров’я».

Його організували обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», комітет по фізичній культурі та спорту, департаменти охорони здоров’я та освіти міської ради.

Всі учасники фестивалю змогли прийняти участь у спортивно-масових заходах: настільний теніс, настільний хокей, морський більярд, стрітбол, дартс, шахи, шашки, хула-хуп та навчання з надання першої медичної допомоги фахівцями обласного відділення «Червоного хреста».

Фестиваль зарядки з нагоди Всесвітнього дня здоров’я проходить у Вінниці вже втретє. Основна його мета – популяризація здорового способу життя та заохочення дітей до занять фізкультурою.

У фестивалі взяли участь діти із загальноосвітніх шкіл та дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Також долучилися до фестивалю й перехожі. Вони не лише виконували спортивні вправи, а й дивилися показові виступи кращих спортсменів зі street workout, тобто вуличної гімнастики. Всього в заході прийняли участь біля 500 осіб.

А наприкінці заходу всі взялися за руки та присіли 24 рази – стільки, скільки років незалежній Україні.